De populære Panasonic varmepumper

Panasonic serien af ​​luft til vand-varmepumper er førende når det kommer til energieffektivitet og er endelig velegnede til en bred vifte af boliger i flere forskellige klimaer. Disse varmepumper giver opvarmning og varmt brugsvand der fuldt ud dækker langt de fleste husholdninges behov og fungerer het ned til en udendørs temperatur på minus 20 grade,, hvilket gør dem ideelle til brug i det koldere Nordeuropa. Panasonic Aquarea er en af ​​de største serier af varmepumper på tværs af alle producenter, og står stærkt eftersom det er  understøttet af den tekniske ekspertise der følger med Panasonic-navnet. Serien inkluderer T-Cap-modellerne, der giver dig en energieffektivitetsvurdering ned til temperaturer på minus15 grader. Det høje temperaturområde for Aquarea varmepumper giver også mulighed for at opvarme vand til 65 grader, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt direkte med radiatorer i stedet for gulvvarme. Andre fleksible funktioner inkluderer fuld forbindelse med solpanelsystemer på taget, der gør det muligt for begge at arbejde sammen om at producere varmt vand. Fremtiden inden for varmepumper er altså ankommet, og du kan drage nytte af det.

Hvordan fungerer Panasonics varmepumper?

Varmepumperne ekstraherer varmen og fører den gennem et filtreret kølemiddel, de gør den klar til opvarmning af rum eller vand. Det er et værdifuldt alternativ til traditionelle varmekilder, og det giver besparelser, da elektricitet kun bruges til at køre kompressoren, pumperne og nogle elektriske elementer.

Mono-Bloc-system: Dette system består af en udendørsenhed, der er forbundet til opvarmning og / eller varmt vand, men det har ingen kølemiddelforbindelse.

Bi-Block-system: dette system forbinder til opvarmning og / eller varmt vand.

Der er tre forskellige versioner af disse to systemer:

Aquarea High Performance: den fås fra 3 til 16 kWh. Denne model er velegnet til huse med lavt forbrug. De fungerer optimalt selv ved lave temperaturer, og de kan arbejde enten uafhængigt eller sammen med allerede eksisterende varmekilder.

Aquarea T-Cap: den fås fra 9 til 12 kWh. Denne model leverer den nødvendige varme selv ved lave temperaturer som -7 C eller -15 C uden hjælpekilder.

Aquarea HT: den fås fra 9 til 12 kWh. Denne model passer bedst til hjem med traditionelle højtemperaturradiatorer, da den er i stand til at holde en temperatur på 65 ° C, selv ved -20 ° C alene.

Fordele:

  • De fungerer selv ved lave temperaturer – ned til 15-20 frostgrader
  • De reducerer energiomkostningerne betragteligt
  • De frigiver en lav mængde CO2
  • De har både et varme- og kølesystem indbygget – slut med to systemer
  • De kan tilsluttes enten til eksisterende systemer eller til solceller ved behov for dette

Prisklasse

Det er svært at give en præcis prisvurdering på en varmepumpe, da det endelige resultat er påvirket af mange variabler såsom husets størrelse, det samlede forbrug, der er forbundet med det ønskede varmeniveau. Disse er vigtige variabler, og estimering af dem er det første skridt mod en realistisk og pålidelig prisprognose.

Panasonic varmepumper kommer med en sofistikeret løsning af høj kvalitet til klimaanlæg i beboelse, fabrikker og kontorbygninger. Panasonic er en trendsætter og vælger fuldt ud kølemedier med lavt CO2-udledning. På den måde kan du både spare penge og være med til at skabe en grønnere fremtid.